AFhaal enkel telefonisch bestellen of via e mail
(Geen messenger of google berichten) Dank voor je begrip!
Tapasplank
2 personen
Wrap gevuld met sla en kip, tartiflette, gemarineerde zalm, boerepaté,bruchetta met italiaanse ham en mozarella, surimisalade , witte pens en rookworst, stukje heerlijk kaas, scampi’s in een getomateerd sausje
€ 38/2p
Huisgemaakte burgers
Enkel warm af te halen na bestelling op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond tussen 18 en 21u.
Nu ook op zaterdag- en zondagmiddag van 12 tot 14u.
Bralle Burger Rundsburger met kaas, bacon, sla, augurk en hannibalsaus € 8.5
Smokey Pulled porkburger Tomatensalsa met feta met look, rucola en ijsbergsla € 9.5
Visburger Kabeljauw met verse huisgemaakte tartaarsaus, zalmsnippers en sla met augurk € 12.5
Veggiebruger Gepaneerde groentenburger met augurk, sla en verse tartaarsaus € 8.5
Kippenburger Camembert met appel, zoetzure topping en appel € 8.5
De Bralle is een niet te versmaden brasserie tussen de glooiende plooien van het Heuvelland in Dranouter.
In de authentieke setting van een oude smederij kun je genieten van seizoens - en streekgerechten.
In de zomer is het koeienspotten geblazen vanop het zonovergoten terras.
We kijken al uit naar jullie komst.
Pieter & Salima
Etymologie van De Bralle
Borelle, Borelle, steekt het vuur in d'helle!
Dat werd geroepen op de tocht naar het dorp, en op elke hoek werd er een stropop in brand gestoken. De naam 'Borelle' zou voortkomen van 'Bralle' ... De bralle is een bundel stro die men op een perse stak om daarmee het lentevuur te ontsteken.
Het was oorspronkelijk een feest ter ere van de vruchtbaarheid waarbij vuur en rook het middel waren om de boze geesten te verdrijven.
Rond het vuur werd er gedanst, en zodra het mogelijk was begonnen de feestvierders over en door de vlammen te springen.